Brf Kvarsta By tillträder den 28 april

Bostadsrättsföreningen Kvarsta By kommer att tillträda fastigheten Södertälje Litografin 3 med adress Kvarstavägen 1-95 och Granövägen 115-146 tisdag den 28 april.

Inför detta behöver alla som köper sitt radhus betala insatsen. Under vecka 11 kommer alla boende få en betalningsinstruktion med posten. För de hushåll som angivit en kontaktperson på banken så får även dessa en kopia av betalningsinstruktionen.

Du som väljer att hyra

Alla hushåll mottar betalningsinstruktionen. Du som väljer att fortsätta hyra din bostad av bostadsrättsföreningen behöver dock inte göra något.

Betalning hyra och månadsavgift maj

Hyran för april (betalning i slutet av mars) är den sista hyra som aviseras av Telge Hovsjö. Månadsavgift för de som köper sin bostad med bostadsrätt, samt hyra för de som fortsätter att hyra sin bostad av bostadsrättsföreningen, aviseras av bostadsrättsföreningens förvaltare Fastum efter tillträdesdagen.

Bostadsrättslägenhet om du köper ditt radhus

Ni som köper ert radhus behöver teckna ett bostadsrättstillägg till er hemförsäkring. Kontakta ert försäkringsbolag för att teckna bostadsrättstillägg från den 28 april.

Av: styrelsen, mars 6, 2020
Tillbaka